lørdag 28. april 2012

Første dag i båten

Sitter nå inne i vårt nye hjem. Det uler ute og gynger lett. Nå er det koselig her igrunnen. Fyr i ovnen og greier. Men det var rimelig kaotisk for noen timer siden. Båten var full av saker og ting i alle skuffer og skap og skott. Og vi som har flyttet i båt for å klare oss med færre TING...

Vel, nå har vi ryddet halve båten og det er både bra og ille å overta alt komplett, fiks ferdig til langtur. Vi får jo masse utstyr som vi antagelig vil få glede av. Men det er en hel jobb å se gjennom og sortere alt sammen. Barskapet har vi foreksempel tømt. Det betyr ikke at vi har drukket opp alt, men satt det pent i en pose til selgeren.


2 kommentarer:

  1. Kjære Ingunn, dette blir bra! Hvis det er noen som kan klare omstillingen fra bopel på land til bopel på vann uten seilererfaring.... så er det dere to. Det er godt at Harald med motorbåterfaring kommer snart! Lykke på ferden!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, Kari. Vi er veldig glad for å få med oss Harald. Her er mye å holde orden i. Vi har ryddet gjesterommet til ham - som vi forøvrig har fått høre heter crewcabin.

      Slett