mandag 21. mai 2012

Lunsj på Støtt, og stadig feil vind

På idylliske Støtt, sør av Sørfugløy, fant vi en Moods of Norway location. Her ble det tatt en del fashionshoots. Rune viser det siste fra Hemlig Hansen samt lue fra Norrøna. Ingunn viser det siste innen operabekleding fra E9: bukse og lue. Stikkegenser fra Hennes & Mauritz. Økologiske sko som er 100% nedbrytbare og kan bryte sammen når som helst.

Vi handlet wienerpølser på butikken på Støtt. En skikkelig staselig butikk med både stettfat og skruer og mat. De hadde alt unntatt ketsjup. Men pølselunsjen var super. Christian stod for den. Kristin stod for middagen som ble nytrukket torsk. Christian mente det var like lett å trekke en torsk som å trekke pølser, så han kunne ikke helt begripe hvorfor vi var så overmåte fra oss av begeistring over fiskemiddagen.


Jeg gjentar: det var Kristin Ellefsen som fisket, sløyde og lagde torskemiddag. Men hvem fikset potetene? Det hadde vi jo ikke på lager. Den i besetningen med de lyseste lokkene - unntatt Kristin - måtte sjarmere en lokal Rødøyværing for å få poteter. Det ble Christian. Han stålsatte seg for å gå fra dør til dør. Men traff blikk i første stående. Han fikk tilogmed mandelpoteter av fruen i huset! På spørsmål om hva han måtte gjøre for å få de herlige potetene, var han taus. What happens in Rødøy, stays in Rødøy.

Ps været var dritfint i dag, vinden var først i mot oss, sterk og fin, så dreide den i riktig retning og avtok helt. Men vi fikk prøvd genaker og det var kult. At vi i tillegg har hatt flere vellykkede til-kai-leggings-manøvre gjør at vi nok kan begynne å bli litt kjepphøye. Så nå kommer det sikkert en brøler snart.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar