søndag 27. mai 2012

Vingsand - dag 2

Ingen grunn til å seile videre i dag; sterk vind fra sør. Vi rakk ikke alle budreproblemene i går så vi fortsatte i dag. Vi har ikke klart å finne noen buldrefører for Vingsand, men  vi vet at norgeseliten gjerne finner noen harde utfordringer her. Det gjorde vi også. Noen steder var det veldig bratt:


Andre steder var det veldig høyt, men der var det til gjengjeld dårlig landing. Kristin tok på hetta i den sterke vinden og gikk opp et høyt bulder, da slapp hun å få gjennomtrekk i øran.


Christian fikk en aha-opplevelse da han brått skjønte hvorfor vi drasset rundt på madrassen overalt. Han knakk av et tak i et bratt bulder og landet fint og mykt på Crashpaden. Vi som hadde stått i andre tanker ilte til for å passe på trygg landing.


Rune sørget for at det båtbakte brødet ble klart til lunsj. Og etter det har vi ikke gjort en pøkk. Bare sovet og lest. Og snakket litt om hvordan i huleste Kristin og Christian skal komme seg til Oslo og Kristiansand i løpet av et par dager. Det er jo ikke bare å stille seg opp bak en stein her på Vingsand og vente på bussen. Nå ser det ut til at plan A er at de seiler enda en dag med oss sørover og hopper av i fart på et ørlite sted nord av Ørlandet. Der kan de bli plukket opp av en taxi, ta en buss og så en ferge og så et fly og deretter et fly til. Håper plan A vil funke.
Det virker iallefall som de trives ombord, K og C. Se som de koser seg, her i et selvportrett med linselus:


Det er Christian som tar de artige bildene med vintagestil, så har jeg sagt det og kreditert fotografen. Lars tar alle de andre og er derfor ikke med på så mange bilder. Bortsett fra det er han helt MED.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar