onsdag 9. mai 2012

Pudder!

Ingunns lykkliga dag kom med en sol og puddersnø på Senja. Endelig en dag som gikk som planlagt. Og for en plan: Vi startet kl 05 fra Tromsø og ankom senja kl 11. Lars, Fred, Anne og Ingunn lånte bilen til May-Lill fra Senja, og May-Lill ble med Harald for å seile Hilaritas en haug med nautiske mil til sørsiden av Senja. Vi kjørte til Svanefjellet og siktet oss inn på Tredjefjellet. Dette blir jo et drita kjedelig blogginnlegg, for ingenting gikk galt. Det var bare glede, nysnø og godt føre, utsikt og sol.

Vi møtte Harald på en brygge ved Senjas mest romantiske sted, sammen med en sprenggravid kvinne. Det var jo May-Lill og når vi fikk tenkt oss om var hun jo sprenggravid for 5 timer siden også.

Bildene fra dagen i dag, utrolig kjedlige såklart. Men gøy for oss som fikk oppleve det som det står om i toppturbøkene.


2 kommentarer:

 1. Dette så da helt forferdelig ut... pudder og jomfruelige, hvite fjellsider.

  Kos dere der oppe i nord så gleder vi oss til å høre mer om turen mot sør.

  Linett

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Linett her er det skikkelig ille. Og i kveld kan det hende at jeg kommer med flere solskinnshistorier. Nå har vi akkurat lagt til Kai i Svolvær. Og det er fortsatt myte snø!

   Slett